Përshkrimi

shpijatebukura#Kopshtaria BAU Garden & Green Servicesposedon makinerinë e nevojshme për rregullimin dhe rrafshimin e terrenit, si dhe mbjelljen e barit ku përfshihet frezimi i dheut, hudhja e farës dhe ngjeshja me cilindër.

Kopshtaria Bau Garden Greenservispërveç transporti gjithashtu ofron edhe mbjelljen e drunjte duke hapur gropat dhe vendosur drunjët në përputhje me kriteret e domosdoshme të mbjelljes për secilin lloj të drurit varësisht nga madhësia e tij dhe ambienti në të cilin mbjellet.

Ne mund të mbjellim drunjë dekorues në të gjitha stinët e vitit duke ju garantuar se ata nuk do të dështojnë.

arberia #RrugaB #diaspora #kopsht #Shpija #kosova #fyp #prishtina #Lipjan #everyone #Etj #lagjet #kodrediellit #Qafa #velania #kalabria #Dardania #Pejton #qendra #muhaxhert #mati #Matiqan #shpijatebukura #RrugaB #RrugaB #muharremfejza #hajvali #lagjjanic

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bau Garden & Green Services

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS