Përshkrimi

Kopshtaria BAU Garden & Green Servicesposedon makinerinë e nevojshme për rregullimin dhe rrafshimin e terrenit, si dhe mbjelljen e barit ku përfshihet frezimi i dheut, hudhja e farës dhe ngjeshja me cilindër.

Kopshtaria Bau Garden Greenservispërveç transporti gjithashtu ofron edhe mbjelljen e drunjte duke hapur gropat dhe vendosur drunjët në përputhje me kriteret e domosdoshme të mbjelljes për secilin lloj të drurit varësisht nga madhësia e tij dhe ambienti në të cilin mbjellet.

Ne mund të mbjellim drunjë dekorues në të gjitha stinët e vitit duke ju garantuar se ata nuk do të dështojnë.
Kompania gjithashtu jep garancion për produktet dhe shërbimet e ofruara dhe gjithashtu ofron këshillime për mirëmbajtjen e produkteve të #ofruara

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bau Garden & Green Services

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS