Përshkrimi

Bëjm instalime të rrymës dhe rregullojm prishjet në shtëpi banesa lokale zyra objekte dhe kudo që ka nevoj në gjdo vend dhe gjdo kohë
Tel.info: 049 616 422

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Leli elektricist dhe moler Moler

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS