Përshkrimi

Bejm instalime te rrymes dhe rregullojm prishjet,montojm bojlera priza siguresa llustera etj.
Tel.info:049 616 422

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Leli elektricist dhe moler Moler

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS