Përshkrimi

Bëjm lyrje të shtëpive banesave lokaleve me polikollor me qmim te arsyeshëm dhe me profesionalizëm ne gjdo vend dhe gjdo kohë. Tel.info: 049 616 422

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Leli elektricist dhe moler Moler

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS