Përshkrimi

Bejm instalime te rrymes dhe rregullojm prishjet.Montojm llustera bojlera siguresa etj.me qminme te arsyeshme dhe me profesionalizem
Tel.info: 049616422

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Leli elektricist dhe moler Moler

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS