Përshkrimi

Bejme diagnostifikimin e problemeve per PC,laptop, riparimin dhe zevendesimin e pjeseve defektive ne menyre profesionale.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Beka Consulting

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS