Përshkrimi

PDP produkt eshte bimor dhe ka eren e lehtë dhe të mire.
✅ Nuk irriton lëkurën.
✅ Nuk ka efekte anësore.
✅ Perdoret pa dorza.
FAKT:
✅Tregon veprim të fortë antiseptik menjëherë pas aplikimit.

✅Ai vepron në bakteret, viruset dhe kërpudhat.

✅Analizat kanë treguar se nuk ekziston mundësia e rezistencës së mikroorganizmave ndaj veprimit të këtij agjenti dhe mund të përdoret vazhdimisht në dezinfektimin rutinë.

✅Është i shkëlqyer për pastrimin dhe dezinfektimin e dyshemeve në dhomat e fëmijëve sepse dyshemetë mbeten të dezinfektuara 8 orë pas pastrimit.

✅Ka një erë jashtëzakonisht të butë dhe të këndshme.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Limes Limes

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

kosov

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS