Përshkrimi

Pastrues qelqi

Vëllimi: 1 000 ml

Pastrues shumë i përqendruar për sipërfaqet e xhamit
Efekt maksimal pastrimi pa shpëlarje për të arritur një shkëlqim pa vija rrezatuese
Ideale për të gjitha llojet e xhamit, dritareve, pasqyrave dhe sipërfaqeve me shkëlqim
Nuk përmban fosfate, acide të forta, alkale dhe agjentë zbardhues
Ul rrezikun e ndotjes së sipërfaqes së qelqit, duke rritur kështu jetëgjatësinë e tyre
Biodegradable, dmth jo-toksike për mjedisin
Testuar dermatologjikisht
Ana transparente e pasme e shishes për pamje të menjëhershme të sasisë aktuale të detergjentit
Paketimi praktik i koncentrateve në shishe me litër katror kursen jo vetëm portofolin, por edhe hapësirën e magazinimit në shtëpi
RAPORTI I DILUTIMIT 1: 3 = 125 ml Pastrues qelqi + 375 ml ujë = 8 shishe hollimi 500 ml

Përdorimi: derdhni 125 ml ESSENS Home Clean Glass Cleaner në shishen e hollimit ESSENS Home Clean dhe mbushni me ujë. Spërkateni në një sipërfaqe qelqi dhe pastrojeni të thatë. Nuk ka nevojë për shpëlarje.

Paralajmërim: Lexoni me kujdes udhëzimet. Mos e përdorni për pastrimin e fytyrës, duarve, trupit ose ushqimit. Mbajeni larg fëmijëve. Shkakton acarim serioz të syve. Në rast të kontaktit me sytë, pije menjëherë me shumë ujë. Hiqni lentet e kontaktit, nëse janë të pranishme dhe janë të lehta për ta bërë këtë, vazhdoni shpëlarjen dhe kërkoni ndihmë mjekësore. Pas kontaktit me një lëkurë, lani menjëherë me shumë ujë dhe sapun. Nëse gëlltitet, kërkoni këshilla mjekësore dhe tregoni etiketën e produktit ose paketimin.

Përbërësit: <5% Sufraktant joionik, 5 - 15% alkool izopropilalal, Parfum.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fadil Essens Kosova

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS