Përshkrimi

Bejme montimin e sistemit te kamerave te sigurise dhe alarmit kunder vjedhjes dhe kunder zjarrit.

Montimi i paisjeve te access kontrollit me mundesi monitorimi nga distanca.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

AM TELECOMMUNICATIONS

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prizren

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS