Përshkrimi

Flow'EN - suplement ushqimor
Produkt revolucionar për mbrojtjen e sistemit vaskular që, falë vetive dhe teknologjisë së tij të përpunimit, tejkalon shumë produktet e ngjashme në treg. Ai përmban ekstrakte të standardizuara të bimëve në një proporcion të përshtatshëm - ekstrakt gështenje, piper i zi dhe vitaminë C. Nëse përdoren rregullisht, këto substanca natyrore aktive kanë një ndikim pozitiv në qarkullimin e duhur të gjakut në venat dhe kapilarët vaskularë. Kontribuon në lehtësimin e ndjenjës së këmbëve të rënda.

Pas zhvillimit është ekipi i Bordit Shkencor ESSENS, i përbërë nga ekspertë dhe farmacistë, të cilët kanë qenë në industri për shumë vite. Shtesa ushqimore është zhvilluar dhe po prodhohet nën mbikëqyrje farmaceutike në Republikën Çeke, në përputhje me rregullat dhe standardet më të rrepta të BE-së. Vetëm lëndët e para nga furnizuesit e çertifikuar përdoren për vetë prodhimin. Asnjë lëndë e parë e përgatitur kimikisht, preservantë, stabilizues ose ngjyra nuk përdoren. Produkti nuk përmban sheqer, gluten ose laktozë.

Dozimi i rekomanduar: 1 tabletë në mbrëmje që merret me ushqim. Rekomandohet të përdoret rregullisht për tre muaj.

Përbërësit: Ekstrakt i farës së gështenjës së kalit (farat e Aesculus hippocastanum), Askorbat natriumi, ekstrakt i frutave të piperit të zi (fruta piper nigrum), stabilizues (niseshte misri, celulozë mikrokristaline), agjent anti-caking (stearat magnez), stabilizues (hidroksopropil metilcelulozë, talc, PVP), ngjyrosja (Oksidet dhe hidroksidet e hekurit).

Masat paraprake për përdorim: Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Shtesat ushqimore nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe jo të destinuara për fëmijët nën moshën 3 vjeç, gratë shtatzëna ose gjidhënëse. Ky produkt nuk ka për qëllim të diagnostikojë, trajtojë, kurojë ose parandalojë ndonjë sëmundje.

Prodhuesi: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno, Republika Çeke

Ekstrakti i gështenjës (gështenjës së kalit) ndihmon në rritjen e rezistencës së kapilarëve, përmirësimin e tonit venoz dhe në të njëjtën kohë përshpejtimin e zvogëlimit të ënjtjes dhe mavijosjes. Këto efekte përdoren gjatë këmbëve të fryrë, duke ndikuar pozitivisht në ngërçet e natës.

Vitamina C është e nevojshme për jetën dhe për ruajtjen e shëndetit të trupit, një rol të rëndësishëm luan funksioni i saj i formimit të kolagjenit, i cili është i rëndësishëm për funksionimin normal të enëve të gjakut. Në të njëjtën kohë, Vitamina C mbron qelizat nga stresi oksidativ.

Piperina është një ekstrakt nga fruti i piperit të zi i cili ndihmon në përthithjen më të mirë të substancave aktive në trup dhe kështu rrit efektivitetin e saj.

Prodhimi i teknologjisë së lartë - proceset kryesore revolucionare teknologjike

Të gjitha produktet e ESSENS Home Farmaci përpunohen nga teknologjitë më moderne dhe revolucionare, këto përfshijnë mikronizimin, ndalimin e enzimave dhe veshjen e tabletave me shumë shtresa.

Mikronizimi i ekstrakteve bimore është një metodë me të cilën produktet farmaceutike, substancat natyrore, vitaminat dhe mineralet rrisin bio-disponueshmërinë e tyre. Shtë zvogëlimi progresiv i lëndës së parë në një madhësi grimcash prej disa mikrometrash. Substanca që rezulton, falë sipërfaqes së saj më të madhe molekulare, krijon kushte për përmirësimin dhe përshpejtimin e tretjes në trup dhe në fund të fundit, një shtesë ushqimore me efikasitet më të lartë.

Frenimi i enzimës është një proces, falë të cilit zvogëlohet aktiviteti i enzimave - enzimat janë proteina që përcaktojnë vetinë dhe shpejtësinë e reaksioneve kimike dhe kontrollojnë shumicën e proceseve biokimike në organizmat e gjallë. Ngadalësimi i aktivitetit të enzimës shkakton periudhën optimale të tretjes së kapsulës.

Veshja e tabletave me shumë shtresa është një teknologji unike në të cilën shpërbërja e tabletës është në kohën optimale nga aplikimi gradual i disa shtresave me përmbajtje të ndryshme të substancës aktive.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fadil Essens Kosova

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS