Përshkrimi

Parfume shtëpie Lule të Bardha - set

Një aromë unike e prekur nga vera, e cila përbëhet nga aroma e pasur lulëzuese e luleve të jaseminit, trëndafilave fisnikë të rafinuar me një nuancë të butë agrumesh dhe tone jeshile. Përhapësi elegant i aromës me një aromë unike dhe afatgjatë është perfekt për çdo ambient të brendshëm. Frymëzuar nga dizajni i përjetshëm dhe modern, kjo aromë luksoze e parfumit në shtëpi do të përshkojë këndshëm dhomën tuaj.

Vajrat esencialë të imët dhe kallamishtet e bastunit prej palme kacavjerrëse janë një kombinim perfekt për të evokuar një aromë të këndshme, afatgjatë dhe konstante. Aroma e lëshuar në ajër ngrihet përmes kanaleve të hollë të bastunit, kështu që intensiteti është optimal dhe dhoma nuk mbingopet nga aroma. Për më tepër, këto vajra thelbësorë natyralë të pastër nuk prodhojnë substanca të dëmshme.

Shpërndarësi i aromës ESSENS zgjat deri në 8 javë dhe për shkak të përmbajtjes së tij është i aftë të mbulojë një sipërfaqe prej 20 m2. Intensiteti varet nga sasia e substancave aromatike dhe kallamishteve të palmës, të cilat duhet të kthehen një herë në javë për të marrë nivelin optimal të aromës.

Kompleti përmban: difuzues qelqi, 8 kallamishte bastun prej palme kacavjerrëse, mbushëse për shpërndarës 200 ml

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fadil Essens Kosova

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS