Përshkrimi

Detergjent për rroba të bardha

Vëllimi: 1 000 ml

Detergjent shumë i përqendruar për pëlhurë të bardhë në formën e xhelit të lëngshëm
Rrobat e bardha do të jenë më të bardha dhe të ndritshme
Aromë e këndshme e freskët për një ndjenjë të përsosur të pastër
I përshtatshëm për larje dore dhe makinerie me të gjitha llojet e fortësisë së ujit
Formula e veçantë heq në mënyrë efektive njollat, madje edhe gjatë larjes me temperaturë të ulët
Mbron pëlhurën nga njollat ​​e ndryshkut
Optimale edhe për larjen e një veshje të shkëlqyeshme sportive
Shkrihet lehtë dhe shpëlahet pa asnjë mbetje
Nuk përmban fosfate dhe agjentë zbardhues
Biodegradable, dmth jo-toksike për mjedisin
E përshtatshme për lëkurën, e testuar dermatologjikisht
Nga 1 litër koncentrat deri në 50 larje në lavatriçe dhe deri në 200 larje me larje me dorë!

Përdorni:
Larja e makinës: Rekomandohet për larje në temperatura të ujit ndërmjet 15 - 60 ° C. Dozimi i rekomanduar për 4-5 kg ​​lavanderi: lavanderi pak i ndotur - 20 ml / lavanderi i ndotur - 30 ml / lavanderi i ndotur rëndë - 40 ml.

Larja e duarve: Shtoni 5 ml ESSENS Pastrues Lavanderi të Pastër në Shtëpi në 10 litra ujë, lani lavanderi dhe shpëlajeni tërësisht me shumë ujë.

Kujdes: Lexoni me kujdes udhëzimet. Për të mbrojtur lëkurën, shmangni kontaktin e zgjatur me detergjentët. Mos e përdorni për pastrimin e fytyrës, duarve, trupit dhe ushqimeve. Shkakton dëmtime serioze të syve dhe acarim të lëkurës. Në rast të kontaktit me sytë pije menjëherë me shumë ujë. Hiqni lentet e kontaktit, nëse janë prezente dhe bëhen lehtë, dhe vazhdoni shpëlarjen dhe kërkoni këshilla mjekësore. Nëse gëlltitet, kërkoni menjëherë këshillë mjekësore dhe tregoni enën ose etiketën. Përmban proteazë dhe mund të prodhojë një reaksion alergjik.

Përbërësit:> 30% surfaktant jononik, 5-15% sapun, etanol, hidroksid kaliumi, enzimë, ndriçues optik dhe parfum.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fadil Essens Kosova

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS