Përshkrimi

Pastrues me shumë qëllime

Vëllimi: 1 000 ml

Pastrues me shumë qëllime shumë i përqendruar për të gjithë shtëpinë.

Efekt pastrimi maksimal dhe një aromë e këndshme e freskët në të gjithë brendësinë
E thjeshtë për t’u përdorur për një pastrim pa vija, pa përfundim mat dhe hedh gjurmë
Lënia e një sipërfaqe me shkëlqim edhe pa nevojën e shpëlarjes
Metoda e mundshme e hollimit ose në një kovë me ujë ose në një shishe praktike të hollimit me një kokë llak
Plotësisht miqësore me lëkurën dhe në të njëjtën kohë shumë efektive në një papastërti të rëndë
Merrni vesh për të gjitha llojet e papastërtive dhe të gjitha sipërfaqet që mund të lahen, të tilla si petëzuar, sipërfaqe plastike, dru të llakuar, gur, mermer, sintetik, duke përfshirë mure që lahen, pllaka qeramike, legena, vaska, tualete, lavamanë, rubineta dhe dushe. Shtë i përshtatshëm edhe për sipërfaqet e kuzhinës dhe pllaka qeramike
Përdorim i gjithanshëm edhe për pjesën e jashtme, të tilla si mobiljet e kopshtit ose ballkonit
Merret lehtë me çdo papastërti në të gjitha sipërfaqet e automjeteve si llaqe, fletë vinili, plastike, pastron gjithashtu pajisje kromi dhe copë litari gome
Biodegradable, dmth jo-toksike për mjedisin
Testuar dermatologjikisht
PASTRIMI HIGJIENIKE E T GJITHA BRENDSHME N ONE NJ ONE SHKO

RATIO I DILUTIMIT 1: 9 = 50 ml Pastrues i Pastër me Shumë Qëllime + 450 ml ujë = 20 x 500ml shishe hollimi

Përdorimi: për një pastrim me spërkatje, hidhni 50 ml ESSENS Home Clean Cleaner me shumë qëllime në një shishe hollimi dhe mbushni me ujë. Për një pastrim standard, shtoni 30 ml ESSENS Home Clean Cleaner për shumë qëllime në 5 litra ujë. Lani sipërfaqen e ndotur dhe thajeni nëse është e nevojshme.

Paralajmërim: lexoni me kujdes udhëzimet. Mos e përdorni për pastrimin e fytyrës, duarve, trupit ose ushqimit. Mbajeni larg fëmijëve. Shkakton acarim serioz të syve. Në rast të kontaktit me sytë, pije menjëherë me shumë ujë. Hiqni lentet e kontaktit, nëse janë të pranishme dhe janë të lehta për ta bërë këtë, vazhdoni shpëlarjen dhe kërkoni ndihmë mjekësore. Pas kontaktit me një lëkurë, lani menjëherë me shumë ujë dhe sapun. Nëse gëlltitet, kërkoni këshilla mjekësore dhe tregoni etiketën e produktit ose paketimin.

Përbërësit: <5 - 15% Surfactant Anionic, <5% Surfactant Nonionic, Preservative dhe Parfum.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fadil Essens Kosova

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS