Përshkrimi

Vaj Esencial - Mente

100% vaj esencial natyral përdoret për të përmirësuar gjendjen e përgjithshme të trupit dhe shpirtit. Mente vepron kundër pagjumësisë dhe dhimbjeve të kokës. Mobilizon shqisat, qetëson sistemin tretës dhe nxit frymëmarrjen e freskët.

Përdorimi: I përshtatshëm për llambat me aromë, atomizuesit e vajit ose për thithje. Masazhi i qafës dhe mushkërive lehtëson ndjenjat e tensionit. Shton një efekt ftohës duke përdorur kompresa të ftohta ose për banjot e këmbëve.

Paralajmërim: Nuk synohet të gëlltitet. Kur aplikohet në lëkurë, përdoreni atë në doza shumë të vogla (1 - 2 pika), personat e ndjeshëm mund të hollohen me një vaj tjetër bartës, siç është kokosi.

Vëllimi: 10 ml

Përbërësit (INCI): Vaj Mentha Piperita (Mente).

Çfarë janë vajrat thelbësorë?
Vajrat thelbësore janë substanca aromatike shumë të përqendruara, të paqëndrueshme që merren nga pjesë të ndryshme të bimëve. Ato mund të gjenden në gjethe, rrënjë, lule, fara dhe madje edhe leh. Ata i japin aromë bimëve, i mbrojnë ato nga rreziku, i ndihmojnë me pllenim dhe janë shumë të pasura me shumë substanca të ndryshme efektive dhe mjekësore.

Si funksionojnë vajrat esencialë?
Përfitimet e vajrave thelbësorë burojnë nga kimia e bimëve dhe kur këto kimikate natyrore distilohen ose nxirren siç duhet, ato mund të përdoren për të ndihmuar fizikisht, mendërisht ose emocionalisht gjatë jetës së përditshme.

Magjia e aromaterapisë:
Aromatherapy është një lloj ilaçesh alternative dhe fjalë për fjalë do të thotë "trajtim aromash", më shpesh me vajra esencialë. Komponentët aromatik forcojnë ekuilibrin dhe harmoninë e organizmit dhe çojnë në përmirësimin e gjendjes së përgjithshme të organizmit, d.m.th. trupin, shpirtin dhe mendjen.

Si të përdorni vajrat thelbësorë?
Thithja: Ju mund të derdhni sasi të vogla vajrash në llambat me aromë ose shpërndarësit. Ju do të shijoni aromën e brendshme dhe do të krijoni një humor të këndshëm sipas specifikimeve të secilit vaj individual. Mund të kombinohet edhe me ujë për t’u përdorur në spërkatje dhe për ta përdorur si llak shtëpie ose për t’i dhënë aromë jastëkëve tuaj.

Masazh: Me masazhimin e vajrave në lëkurë do të arrini një ndjenjë të këndshme relaksimi, dhe falë përfitimeve të vajrave specifikë, ju mund të shijoni plotësisht fuqinë e këtyre vajrave 100% natyralë. Shtë i përshtatshëm për masazh në këmbë, relaksim të zonës së qafës dhe muskujve, masazh në tempuj ose mund të përdoret me një fashë compressioni.

Kozmetikë: Përzieni vajin me lëkurën tuaj të preferuar ose kremin e trupit (1-2 pika janë të mjaftueshme, por ne rekomandojmë që së pari të provoni në një mostër më të vogël).

Banja: Shtoni 3-5 pika në banjë ose spërkateni atë në murin e dushit dhe shijoni aromën e krijuar përmes avullit të ujit.

Prodhuesi: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fadil Essens Kosova

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS