Përshkrimi

Bëjmë rregullimin e oborreve me Kubëza Betoni (kocka) , Kalldrëma dhe Gurë Rrase

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Salihu Company

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kodra e Trimave, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS