Përshkrimi

Dino Qeramika është kompani që ofron një gamë të gjerë të llojeve të keramikës për shtëpinë tuaj, të cilat vijnë nga fabrikat më të njohura italiane.
Dino Keramika është kompani e cila ofron, me shumicë dhe pakicë, një gamë të gjerë të llojeve të keramikës të cilat vijnë nga fabrikat më të njohura italiane. Në sallonin e Dino Keramika ju mund të gjeni modelet më të reja të banjove, pllakave dhe elementeve tjerë plotësues të brendeve më të njohura italiane si Sil Ceramiche, Mirage, Raimondi, Ariostea e shumë të tjerë, të cilat e renovojnë dhe i japin jetë hapësirës suaj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Dino Qeramika

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, Konjuh 14000 Lipjan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS