Përshkrimi

SKA ME LIRE
Përfito tani nga cmimi me 40% ZBRITJE.
Nga 34.99€ në vetëm 24.99€

Bëni udhëtimin tuaj të paharruar duke dëgjuar muzikën tuaj të preferuar!
Porosit ne Viber +38345560913
Specifika:
→bluetooth Ka vendin për Usb,Sd Card dhe Aux
→Telekomandë

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fast-group

11 July 2021

Fast-group

14 June 2021

korrektesi

Fast-group

09 June 2021

fast-group eshte nje kompani me eksperienc 2 vite dhe me shume korrektesi

Fast-group

3 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS