Përshkrimi

Eclipse Bar & Restaurant me specialitetet më të mira ju sjell cilësi dhe freski në menun tuaj të përditshme!

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Eclipse Bar & Restaurant

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtine

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS