Përshkrimi

Bëjmë hidro dhe termo izolimin e terasave, ballkoneve, pishinave, bodrumeve etj. me material Zviceran dhe Gjerman.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Hidroizolimi Luani

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Ruga Skenderbeu 23000 Suharekë, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS