Përshkrimi

Kompania jonë kryn këto shërbime bëjmë pastrim Dhe ngjyrosje të !
kulmave
kockave
Fasadës
shtëpive
veturave
garancion deri në 10 vite

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kompania e pastrimit Omeri

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS