Përshkrimi

Shitjen dhe Servisimin e paisjeve elektroshtepijake
Shitjen dhe montimin Klimave per shtepi, banesa, lokale dhe zyre
Mbushjen, Pastrimi e klimave per vetura

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Elektro Servis Era

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Ukshin Kovaqica Mitrovica, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS