Përshkrimi

Kompania e pastrimit Çelsi ofrone sherbime gjitheperfshirese te pastrimit ne tere teritorin e Kosoves.
Perpos pastrimit gjeneral te vendbanimeve ku perfshihet edhe larja e mobileve larja e tepijave dhe jogave. Ofrojme edhe sherbime te pastrimit dhe mirembajtjes edhe per Qendra tregtare. Kompania jone bene edhe pasrimin final te komplekseve banesore.
Per me shume informacione na kontaktoni: +383 49 818 318
ose e-mail: qelsikompani@gmail.com

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

pastrimiqelsi@gmail.com

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovice

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS