Përshkrimi

Bletaria Poleni eshte bletishte qe ka tradite mbi 20 vite, profesionalizem dhe shkollim adekuat per bletarine.
Bletaria Poleni posedon: blete, qumesht blete, mjalte, polen, propolis

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bletaria Poleni

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

suharekë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS