Përshkrimi

Bejme riparimin e gomave dhe fellneve , dhe poashtu kemi lloje te ndryshme te tyre me nje kualitet te larte.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Goma-Fellne Besi & Dimi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rr.Skenderbeu Suharekë, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS