Përshkrimi

Bejme kositjen dhe rregullimine oborreve ,parqeve ,dhe mirmbatjen e te gjitha hapsirave gjelbruse

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kopshti

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

M569+V4X, Hamëz Jashari, Prishtina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS