Përshkrimi

Bejm instalime te rrymes dhe rregullojm prishjet.Montojm bojlera prize siguresa llustera etj Tel.info 049 616 422

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Leli elektricist dhe moler Moler

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtin

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS