Përshkrimi

BAU Garden & Green Services

Ofrojmë këto Sherbime të Kopshtit ️
+38348118228

Dekurim të Kopshteve
Mbjellje Bari Special me Kualitet të Lartë
Sistemi i Ujitjes
Krasitja e Pishav Dizajnim
Mbjellja e Pishav
Krasitja e Drunjeve Dekorativ Dizajnim
Mbjellja e Drunjeve Dekorativ
Mirmbajtje Kopshteve
Pastrimin largimin e barishteve dhe bimeve të egra
Pastrimin Fitosanitar largimin e mbeturinave nga hapesirat e gjelbërta dhe hapësirat tjera

arberia #arberia #RrugaB #diaspora #kopsht #Shpija #kosova #fyp #prishtina #Lipjan #everyone #Etj #ti #lagjet #kodrediellit #Qafa #velania #kalabria #Dardania #Pejton #qendra #muhaxhert #mati #Matiqan #shpijatebukura #RrugaB #RrugaB #muharremfejza #hajvali #lagjjanic

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bau Garden & Green Services

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS